Produkter Nyheter og informasjon Forskning og dokumentasjon Om oss Kontakt Mediabank
Du er her:

Bringwell innleder samarbeid med Karolinska Institutet

Bringwell International gruppen har underskrevet en unik samarbeidsavtale med Karolinska Institutet. Hensikten med samarbeidet er å utvikle og ivareta de muligheter som finnes innen de terapiområdene Bringwell International arbeider med. Dette samarbeidet vil på sikt gjøre Medtech Pharma til en enda tryggere leverandør av helseprodukter.
Gjennom dette samarbeidet vil Bringwell utvikle ett nytt nivå når det gjelder forskning og utvikling av kosttilskudd. I følge det anerkjente magasinet Journal of Medicine har bare 4% av kosttilskuddsprodusentene en god forskningsbakgrunn for sine produkter.
– Forskning og utvikling er avgjørende for de foretak som vil være ledende innen kosttilskudd sier Bringwells direktør Ulf Søderberg.
– Det er gledelig at et ledende firma som Bringwell har valgt å forsterke vår medisinske forskning uttaler professor Martin Schalling og doktor Jeanette Johansen ved Karolingska Institutet.
Karolinska Institutet er et av Europas største sentere for medisinsk utdanning og forskning, og det er også dette instituttet som nominerer vinneren av Nobelprisen i fysiologi og medisin.


Eskimo-3
Den best dokumenterte, naturlige og stabile fiskeoljen pе markedet

Fortodol
En lindrende nyhet fra Donsbach

Prosan Rosenrot
Litt sliten? Prшv Prosan Rosen Rot.

Tonalin CLA
Et kosttilskudd som reduserer kroppsfettet og bevarer muskelmassen.

Weissin
Et hvitlшktilskudd som fremmer god helse


Hela Pharma Norge AS, Ole Deviks vei 46, 0668 Oslo, 22 88 74 00, E-post: kontakt@helapharma.no