Produkter Nyheter og informasjon Forskning og dokumentasjon Om oss Kontakt Mediabank
Du er her:

Medtech Pharma satser pе forskning og dokumentasjon

Med fokus på kundene, god dokumentasjon og nyskapende produkter vil Medtech Pharma beholde og styrke sin ledende stilling som helsekostforetak på det skandianviske markedet.
– Vi satser på å være nummer en når det gjelder å presentere kvalitetsprodukter med god dokumentasjon, sier Totto Solvang, nordisk salgssjef for Medtech Pharma.

Bakgrunn fra legemiddelbransjen
Solvang er opptatt av en god helse og helsekostkostprodukter ligger han varmt på hjertet.
Han har bakgrunn fra optikerbransjen hos Bausch og Lomb Nordic AB. De to siste årene arbeidet han hos legemiddelgiganten Novartis med terapiområdet hjerte og kar. Han mener at legemiddelbransjen har et noe snevert syn på helseperspektivet.
– De skriver ut legemidler når symptomet og lidelsen allerede har oppstått. I motsetning til helskostbransjen der man arbeider forebyggende. Interessen for å ta vare på sin egen helse bare øker, derfor er denne bransjen et spennende og voksende marked, sier han.
Kvalitetskravet sitter i ryggmargen, dette er noe han har fått med seg fra legemiddelbransjen der kravet til studier og dokumentasjon er store, og det er derfor naturlig at han viderefører dette i sitt arbeid hos Medtech Pharma.

Avtale med Karolinska
– Vi har blant annet inngått en avtale med Karolinska Institutet og med Hjärnfonden om ett forskningsarbeide. Ett spennende prosjekt der hensikten er å forsøke å utvikle de muligheter som finnes med de kosttilskuddene Medtech Pharma arbeider med, sier Solvang.
For eksempel har man innledet et samarbeid med Membrasin – et lovende produkt i foretakets sortiment mot tørre slimhinner. Det benyttes samme type doble, blinde, crossover studier som i den tradisjonelle skolemedisinen, studier som oppfyller GCP-standard.

Unike produkter
Medtech Pharma satser på patenterte egenutviklede og lisensierte varemerker som tilfredstiller konsumentenes krav til bedre helse. Disse skal være lett tilgjengelige ved distribusjon til helsekost faghandel.
Våre viktigste terapiområder er immun- og forkjølelsesområdet, hud og slimhinner, hjerte/kar og vektkontrollerende produkter.
– Det er klart det kan være fristende å lansere «me-to» produkter, men vi har valgt å satse på unike produkter, sier Totto Solvang.
– Man kan ikke være like dyktige på alle områder. Derfor mener vi det er viktigere å satse på få produkter og heller arbeide med å kvalitetssikre disse, mener han.
– Helsekostbransjen er en bransje i vekst. Men samtidig vokser kravet til dokumentasjon.


Eskimo-3
Den best dokumenterte, naturlige og stabile fiskeoljen pе markedet

Fortodol
En lindrende nyhet fra Donsbach

Prosan Rosenrot
Litt sliten? Prшv Prosan Rosen Rot.

Tonalin CLA
Et kosttilskudd som reduserer kroppsfettet og bevarer muskelmassen.

Weissin
Et hvitlшktilskudd som fremmer god helse


Hela Pharma Norge AS, Ole Deviks vei 46, 0668 Oslo, 22 88 74 00, E-post: kontakt@helapharma.no