Produkter Nyheter og informasjon Forskning og dokumentasjon Om oss Kontakt Mediabank
Du er her:

Ny amerikansk undersшkelse (2006) viser at norsk produkt kan bidra til en stabil jul

For mange er juleferien synonymt med mye god mat og stillesitting, som igjen fører til vektøkning. Det mange ikke er bevisst på, er at denne årlige snikende vektøkningen kan føre til varige og mer alvorlige vektproblemer på sikt. En ny publisert amerikansk klinisk studie 1) viser at det norske produktet Tonalin CLA kan bidra til å løse dette problemet. Kosttilskuddet har vist seg å redusere kroppsfettet, samtidig som muskelmassen bevares eller økes.


Les hele artikkelen


Bringwell innleder samarbeid med Karolinska Institutet

Bringwell International gruppen har underskrevet en unik samarbeidsavtale med Karolinska Institutet. Hensikten med samarbeidet er å utvikle og ivareta de muligheter som finnes innen de terapiområdene Bringwell International arbeider med. Dette samarbeidet vil på sikt gjøre Medtech Pharma til en enda tryggere leverandør av helseprodukter.

Les hele artikkelen


Medtech Pharma satser pе forskning og dokumentasjon

Med fokus på kundene, god dokumentasjon og nyskapende produkter vil Medtech Pharma beholde og styrke sin ledende stilling som helsekostforetak på det skandianviske markedet.

Les hele artikkelen


EU direktivet for kosttilskudd

Medtech Pharma Norge AS har i disse dager startet arbeidet med å tilpasse all emballasje og pakningstekster til det nye EU direktivet for kosttilskudd. Dette er et omfattende arbeid, men vi planlegger å være klar med alle endringer i løpet av våren 2006.
Tilpasning av all emballasje og pakningstekster blir gjort i samarbeid med Christian Syvertsen (Senior CRA) i Scandinavian Clinical Research AS. Dette gjør at du som kunde kan være helt trygg på at våre produkter er innenfor forskriftene.
Eskimo-3
Den best dokumenterte, naturlige og stabile fiskeoljen pе markedet

Fortodol
En lindrende nyhet fra Donsbach

Nasaleze
Gir deg en naturlig beskyttelse mot hшysnue og pollenallergi

Prosan Rosenrot
Litt sliten? Prшv Prosan Rosen Rot.

Tonalin CLA
Et kosttilskudd som reduserer kroppsfettet.


Hela Pharma Norge AS, Knud Askers vei 26, N-1383 ASKER
Telefon: 64 00 19 40, Fax: 64 00 19 41