Produkter Nyheter og informasjon Forskning og dokumentasjon Om oss Kontakt Mediabank
Du er her:

Bringwell AB (Publ.)/Medtech Pharma inngår en kontrakt med Cognis om Tonalin® CLA i Norge og Sverige

Bringwell AB (Publ.)/Medtech Pharma har inngått en eksklusiv kontrakt med det tyske ingrediensselskapet Cognis om distribusjon og salg av varemerket Tonalin® CLA i Norge og Sverige. Avtalen iverksettes 1. april 2006.

Tonalin®, som er utviklet og eid av det børsnoterte bioteknologiselskapet Natural ASA, er internasjonalt det mest selgende merket av CLA både som kosttilskudd og som matvareingrediens. Natural ASA har inngått en langsiktig lisensavtale med den internasjonale ingrediensleverandøren Cognis som gir eksklusive rettigheter til produksjon og salg av Tonalin® på verdensbasis.
Bringwell AB (Publ.)/Medtech Pharma Norge`s overtakelse av Tonalin® CLA innebærer en opptrapping og satsing på produktet og varemerket i det norske markedet. Begge parter er overbevist om at det eksisterer et uutnyttet potensial i markedet. Bringwell AB (Publ.)/Medtech Pharma vil gjøre sitt ytterste for å skape en forsterket kategorivekst i helsefaghandelen.

Tonalin® CLA er en fettsyre som reduserer kroppsfett og bygger muskelmasse samt gir bedre kvalitet og effekt av trening og vektkontroll. Tonalin® CLA er dokumentert sikkert og effektivt gjennom flere kliniske studier med varighet opp til 2 år. Denne toårs studien ble publisert i verdens mest anerkjente tidskrift for ernæring forsking: American Journal of Clinical Nutrition. Det var også denne studien som nå i februar 2006 fikk amerikanske “NIH (US National Institutes of Health) award of significant advances in dietary supplement research”.

”Tonalin® CLA har en ledende posisjon i helsefaghandelen. Gjennom å legge inn produktene i Bringwell/ Medtech Pharma er vi overbevist om at vi kan øke salget ytterligere.”, sier daglig leder i Medtech Pharma Norge, Enrico Vitali-Rosati.

“Martin Weidner, Business Manager North Europe at Cognis Nutrition & Health calls Bringwell “the ideal licensing partner“, adding: “With it’s strong focus on health food supplements, Bringwell is ideally placed to realise the growth potential for Tonalin® CLA in Scandinavia”.Bringwell AB (Publ.) er et svensk børsnotert selskap med hovedkontor i Stockholm. Bringwell AB (Publ.) eier Medtech Pharma Norge, Medtech Pharma Sverige og Hela Pharma AB. Selskapets hovedvirksomhet retter seg mot den Skandinaviske helsefaghandelen.

For ytterligere informasjon; www.bringwell.com, www.cognis.com og www.helapharma.se.

For mer informasjon, vennligst kontakt undertegnede: Enrico Vitali-Rosati, Medtech Pharma Norge AS +47 90 53 72 87


Eskimo-3
Den best dokumenterte, naturlige og stabile fiskeoljen på markedet

Fortodol
En lindrende nyhet fra Donsbach

Nasaleze
Gir deg en naturlig beskyttelse mot høysnue og pollenallergi

Prosan Rosenrot
Litt sliten? Prøv Prosan Rosen Rot.

Tonalin CLA
Et kosttilskudd som reduserer kroppsfettet.


Hela Pharma Norge AS, Knud Askers vei 26, N-1383 ASKER
Telefon: 64 00 19 40, Fax: 64 00 19 41