Produkter Nyheter og informasjon Forskning og dokumentasjon Om oss Kontakt Mediabank
Du er her:

Storartet medisin

Daglig inntak av allicin kan redusere forkjølelse og influensa med mer en 50%. Det beskytter også mot infeksjoner forårsaket av den multiresistente sykehusbakterien MRSA, sier Peter Josling – som mener at hvitløk er storartet medisin.Daglig inntak av allicin kan redusere forkjølelse og influensa med mer en 50%. Det beskytter også mot infeksjoner forårsaket av den multiresistente sykehusbakterien MRSA, hevder Peter Josling.

Allicin
Allicin, det aktive virkestoffet i hvitløk, styrker immunforsvaret og er en viktig antioksydant. Så langt er Weissin det eneste kjente hvitløksprodukt som inneholder 100 % allicin.

Allergi og infeksjoner
Biokjemiker Peter Josling er direktør for The Garlic Centre (Hvitløksenteret) i Sussex, England har gjennomført en rekke studier på hvitløk som har vakt oppsikt over hele verden, bl. a. studier vedrørende behandling av forkjølelse, influensa og alvorlige infeksjonstilstander. Flere av studiene viste også at hvitløk hadde blodtrykksenkende og kolestrolsenkende effekt. I tillegg har nyere studier vist at inntak av allicin reduserte plager av pollen betydelig. Ta kontakt med oss for mer dokumentasjon.


Eskimo-3
Den best dokumenterte, naturlige og stabile fiskeoljen pе markedet

Fortodol
En lindrende nyhet fra Donsbach

Nasaleze
Gir deg en naturlig beskyttelse mot hшysnue og pollenallergi

Prosan Rosenrot
Litt sliten? Prшv Prosan Rosen Rot.

Tonalin CLA
Et kosttilskudd som reduserer kroppsfettet.


Hela Pharma Norge AS, Knud Askers vei 26, N-1383 ASKER
Telefon: 64 00 19 40, Fax: 64 00 19 41