Produkter Nyheter og informasjon Forskning og dokumentasjon Om oss Kontakt Mediabank
Du er her:

Bringwell AB har tecknat avtal om att förvärva samtliga aktier i Anjo

Bringwell AB har tecknat avtal om att förvärva samtliga aktier i Anjo och ökar därmed omsättningen med ca 29 MSEK och rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) med ca 5 MSEK på årsbasis.

Les hele artikkelen

Bringwell AB har tecknat avtal om att förvärva samtliga aktier i Green Medicine AB

Bringwell AB har tecknat avtal om att förvärva samtliga aktier i Green Medicine AB och ökar därmed omsättningen med ca 100 MSEK och rörelseresultat före avskrivningar (EBITDA) med ca 15 MSEK per år.

Les hele artikkelen

Bringwell AB (Publ.)/Medtech Pharma inngår en kontrakt med Cognis om Tonalin® CLA i Norge og Sverige

Bringwell AB (Publ.)/Medtech Pharma har inngått en eksklusiv kontrakt med det tyske ingrediensselskapet Cognis om distribusjon og salg av varemerket Tonalin® CLA i Norge og Sverige. Avtalen iverksettes 1. april 2006.

Tonalin®, som er utviklet og eid av det børsnoterte bioteknologiselskapet Natural ASA, er internasjonalt det mest selgende merket av CLA både som kosttilskudd og som matvareingrediens. Natural ASA har inngått en langsiktig lisensavtale med den internasjonale ingrediensleverandøren Cognis som gir eksklusive rettigheter til produksjon og salg av Tonalin® på verdensbasis.

Les hele artikkelen

Bringwell AB (Publ) har erhållit en option att förvärva aktierna i Hela Pharma AB

Det är en glädje att kunna meddela att Bringwell har erhållit en option att  förvärva aktierna i Hela Pharma AB. Optionen kan påkallas under Q1 2006.     

Optionen ger Bringwell en möjlighet att köpa Hela Pharma AB, med förbehåll för  resultatet av DD-processen. Optionens påkallande är bl.a. avhängig resultatet av  den DD som just nu genomförs. Dessutom kommer en eventuell affär bl.a. vara  villkorad av att erforderlig finansiering erhålls.

Les hele artikkelen

Bringwell ingår avtal med ProMedics i Sverige

Bringwell AB (Publ)/ Medtech Pharma Sverige AB övertar försäljning och marknadsföring av ProMedics samtliga produkter i Sverige med verkan från 1 december 2005.

Det är en glädje att kunna meddela att ProMedic Naturläkemedel AB och Bringwell AB (Publ) / Medtech Pharma Sverige AB per 17. november 2005, har ingått ett långsiktigt avtal gällande försäljning, marknadsföring och distribution av samtliga ProMedics produkter i Sverige.

Les hele artikkelen

Bringwell etablerar sig i Danmark genom förvärv av Ester C

Bringwell etableras i Danmark genom köpet av exklusiv marknadsföringslicens för Ester C-vitamin. Ester C är ett av värdens mest kända varumärken inom kosttillskott. Bringwell får ensamrätt både på produktion och distribution i Danmark samt en försäljningsrätt för hela världen. Avtalet och etableringen i Danmark bidrar till att Bringwell blir en av branschens mest intressanta marknads och distributions bolag i norden.

Les hele artikkelen

Vektreduksjon gir deg stor helsemessig gevinst

I dag finnes det flere overvektige enn underernærte mennesker i verden, og det gjelder faktisk ikke bare i den vestlige delen. Antall overvektige mennesker har økt med 400% de siste 50 årene. Feil kosthold er en av årsakene til at WHO anslår at antall tilfeller diabetes vil doble seg i de neste 30 årene.

Les hele artikkelen

Regn ut din BMI (Body Mass Index)

Bruk kalkulatoren under for å regne ut din BMI. BMI (Body Mass Index) er en standardverdi definert av WHO (Verdens helseorganisasjon). WHO har fastsatt grenseverdier for kroppsmasseindeks, disse er ment å forene hensyn til alle typer av sykdom som har med vekt å gjøre og hensyn til individ og samfunn. Grenseverdiene benyttes også i helseovervåking. BMI er et uttrykk for vekt i forhold til høyde og er lik vekten delt på kvadratet av høyden. For eksempel vil en person som måler 1,60 m og som veier 55 kg få KMI på: 55 : (1,6 x 1,6) = 55 : 2,56 = 21,5 kg/m2.

En BMI på under 18,5 defineres som undervekt. Normalvekt er definert til å ligge mellom 18,5 - 24,9, mens en verdi på mellom 25 - 29,9 regnes som overvekt. Verdier over 30 regnes som fedme: Grad 1 (Moderat fedme): 30 - 34,9. Grad 2 (Alvorlig fedme): 35 - 39,9. Grad 3 (Svært alvorlig fedme): 40 -
Storartet medisin

Daglig inntak av allicin kan redusere forkjølelse og influensa med mer en 50%. Det beskytter også mot infeksjoner forårsaket av den multiresistente sykehusbakterien MRSA, sier Peter Josling – som mener at hvitløk er storartet medisin.Daglig inntak av allicin kan redusere forkjølelse og influensa med mer en 50%. Det beskytter også mot infeksjoner forårsaket av den multiresistente sykehusbakterien MRSA, hevder Peter Josling.

Allicin
Allicin, det aktive virkestoffet i hvitløk, styrker immunforsvaret og er en viktig antioksydant. Så langt er Weissin det eneste kjente hvitløksprodukt som inneholder 100 % allicin.

Allergi og infeksjoner
Biokjemiker Peter Josling er direktør for The Garlic Centre (Hvitløksenteret) i Sussex, England har gjennomført en rekke studier på hvitløk som har vakt oppsikt over hele verden, bl. a. studier vedrørende behandling av forkjølelse, influensa og alvorlige infeksjonstilstander. Flere av studiene viste også at hvitløk hadde blodtrykksenkende og kolestrolsenkende effekt. I tillegg har nyere studier vist at inntak av allicin reduserte plager av pollen betydelig. Ta kontakt med oss for mer dokumentasjon.
Eskimo-3
Den best dokumenterte, naturlige og stabile fiskeoljen på markedet

Fortodol
En lindrende nyhet fra Donsbach

Nasaleze
Gir deg en naturlig beskyttelse mot høysnue og pollenallergi

Prosan Rosenrot
Litt sliten? Prøv Prosan Rosen Rot.

Tonalin CLA
Et kosttilskudd som reduserer kroppsfettet.


Hela Pharma Norge AS, Knud Askers vei 26, N-1383 ASKER
Telefon: 64 00 19 40, Fax: 64 00 19 41